Välkommen att yoga tillsammans med oss!

 

Det finns en mängd varianter av yoga. Någon form har 100 år på nacken och en annan skapades igår.

Vi vill vara en del av den nya generationens yoga och våra  yogaklasser bygger på principerna för Core Strength Vinyasa Yoga. 

Vi har yoga för ALLA nivåer. Du utgår från dig och vi ger alltid alternativ så att du kan anpassa yogan efter dig. Känner du dig osäker kan du alltid prata med oss.Vi har PT yoga för dig som vill jobba på din teknik och erbjuder CSV BASIC pass med jämna mellanrum för dig som är nybörjare. Vi yogar alltid från ett biomekaniskt perspektiv med fokus på kroppens anatomi för att minska skaderisk och slitage.

 

Vi erbjuder YinYoga, Yoga Flow (CSV Yoga), Yoga Shred & Gravid Yoga på Svartsjö Slott hösten 2021.

_JRO8349.jpg

YINYOGA

Yin Yoga är en meditativ yogaform som bygger på sittande och liggande positioner där man stannar lite längre i varje position för att mjukt och långsamt mjuka upp kroppen, landa ner i sig själv och hitta lugn i andetaget..

_JRO7940.jpg

YOGA FLOW - CSV YOGA

Hitta din unika röst och uttryck vem du är på mattan och utanför. ​Med CSV yoga lär du dig bygga från grunden och upp. Från insidan och ut. 

CSV Yoga stärker dig, inifrån och ut och låter dig stå stadigt i din sanning med ditt unika uttryck​

 CSV Yoga skapar utrymme, Ger dig frihet att röra dig naturligt, på ett sätt som känns rätt för dig​

CSV Yoga transformerar, förnyar, bygger upp och stärker hela kroppen och sinnet​

Välkomen att testa den nya generationens yoga!

_JRO7040.jpg

YOGA SHRED

Skönt flödande Yoga blandas med HIIT. Högintensiv Intervallträning. Du kommer svettas, bygga styrka och öka din smidighet och förbränning i roliga, kreativa pass med utrymme för både puls och avslappning!

Yoga Instructor

YIN & YANG YOGA

I österländska traditioner pratar man om balansen mellan Yin och Yang. Dessa är motsatser till varann men båda behövs för att uppnå balans, och i vårt moderna samhälle är det kanske det som är vår största utmaning, att finna balans i livet.

I Yin & Yang yogan blandar vi det bästa av två världar. Yinpositioner blandas med ett skönt varierande flöde.

 

All vår dynamiska yoga sker från ett CSV perspektiv med fokus på rörelselära för att minska skaderisk och slitage.

Prenatal Yoga

GRAVID YOGA

Välkommen till en klass för dig som är gravid. Det viktigaste under en graviditet är att lyssna på sin kropp. Här fokuserar vi på att underhålla, sakta ner, finna lugn och känna in. Klassen kan anpassas helt och hållet efter din dagsform och dina fysiska förutsättningar. Känn efter vad du behöver och släpp alla krav på prestation. Kom och landa ner en stund och ge din kropp och ditt sinne vad det behöver.